Taxi Nieuws

Start Met Bestellen
Het Laatste Nieuws

Vieren de Bossche chauffeurs volgend jaar gewoon alle dagen Carnaval!?

Bossche taxichauffeurs hebben een brief gestuurd aan burgemeester Rombouts waarin ze klagen over de `taxichaos` tijdens de carnavalsdagen. Ze willen graag met hem praten over een oplossing.

Volgens de schrijvers van de brief reden er wederom zoveel taxi`s uit het hele land dat ze niet normaal hun werk konden doen. De chauffeurs van buiten de stad pikten volgens hen overal klanten op en rekenden een veel hoger tarief. Bovendien hielden ze zich niet aan de afspraken die de Bossche taxichauffeurs onderling hebben gemaakt.

Ook zouden er taxi`s met valse Oeteltax-stickers hebben rondgereden, die niet van echt te onderscheiden waren.

De politie stond er bij en keek er na en liet dagenlang de boel de boel, terwijl Rombouts zelf in de Uylenburg stond te pimpelen. Als de politiek niet meewerkt aan ondermeer een systeem waarbij andere bedrijven op uitnodiging komen helpen, mag iedereen volgend jaar bij een afzetter van buiten de stad instappen en staan ook veel Bossche chauffeurs gewoon in hun kiel met een biertje in de stad.

Liever Direct Per Telefoon Reserveren?

U kunt uw taxirit of personenvervoer eenvoudig via ons online reserveringsformulier doorgeven. Wanneer u echter direct een taxirit nodig heeft, dan is het verstandig om ons rechtstreeks te bellen op het onderstaande nummer. Wanneer u onze website bekijkt via een smartphone of skype out op uw computer heeft, klik dan op de onderstaande button om ons direct te bellen!

Bel 073 644 60 10